Παναγιώτης Γεωργιάδης

Απαράδεκτη επιβολή πειθαρχικής ποινής στον κρατούμενο κ. Π. Γεωργιάδη επειδή κατείχε πολιτικά έντυπα στο κελί του

08/02/2008
Προς: 
Υπουργό Δικαιοσύνης

Σε συνέχεια της μη ικανοποιητικής υπ. αρ. 3647/21-12-2007 απάντησης σχετικά με την απαράδεκτη επιβολή πειθαρχικής ποινής στον κρατούμενο κ. Π. Γεωργιάδη επειδή κατείχε πολιτικά έντυπα στο κελί του, επανερχόμαστε τονίζοντας το γεγονός ότι σύμφωνα με το άρθρο 4 του Σωφρονιστικού Κώδικα, κατά την έκτιση της ποινής των κρατουμένων δεν περιορίζεται κανένα άλλο δικαίωμα πέρα από αυτό της προσωπικής ελευθερίας, ενώ επιτρέπονται δραστηριότητες για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους.

Ομιλία Τάσου Κουράκη στη Βουλή για τα δικαιώματα των κρατουμένων: καταγγελία σωφρονιστικού συστήματος, περίπτωση Παναγιώτη Γεωργιάδη.

20/12/2007

[[ ΛΕΙΠΕΙ FORMATTING ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ]] Ομιλία Τάσου Κουράκη στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ Στην ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης προτίμησε να ξεφύγει από την παράθεση στατιστικών στοιχείων και αριθμητικών δεικτών και να εστιάσει στις συνέπειες που έχει στους ανθρώπους (και ιδίως σε όσες και όσους «δεν έχουν φωνή») η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Syndicate content