Σωφρονιστικό

1. Ολοκλήρωση των εργασιών της Διακομματικής Επιτροπής για την Εξέταση του Σωφρονιστικού Συστήματος 2. Σύσταση Μόνιμης Επιτροπής για το Σωφρονιστικό Σύστημα

14/12/2009
Προς: 
κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
αριθμός πρωτοκόλλου κατάθεσης:2529/14.12.2009

 
 1. Ολοκλήρωση των εργασιών της Διακομματικής Επιτροπής για την Εξέταση του Σωφρονιστικού Συστήματος
2. Σύσταση Μόνιμης Επιτροπής για το Σωφρονιστικό Σύστημα

Απάντηση: 

Ομιλία Τάσου Κουράκη στη Βουλή για τα δικαιώματα των κρατουμένων: καταγγελία σωφρονιστικού συστήματος, περίπτωση Παναγιώτη Γεωργιάδη.

20/12/2007

[[ ΛΕΙΠΕΙ FORMATTING ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ]] Ομιλία Τάσου Κουράκη στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ Στην ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης προτίμησε να ξεφύγει από την παράθεση στατιστικών στοιχείων και αριθμητικών δεικτών και να εστιάσει στις συνέπειες που έχει στους ανθρώπους (και ιδίως σε όσες και όσους «δεν έχουν φωνή») η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Οι συνθήκες στις φυλακές αντικατοπτρίζουν το επίπεδο του πολιτισμού μας.

Ημερομηνία: 
20/12/2007

Στην ομιλία του στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης προτίμησε να ξεφύγει από την παράθεση στατιστικών στοιχείων και αριθμητικών δεικτών και να εστιάσει στις συνέπειες που έχει στους ανθρώπους (και ιδίως σε όσες και όσους «δεν έχουν φωνή») η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση.

Syndicate content